Керівництво ФК “Закарпаття” вважає недостовірні інтернет-інформації “спробою очорнити єдину професійну команду” у гірському краї

Представників усіх ЗМІ просять перевіряти і уточнювати будь-яку інформацію, яка торкається житя клубу у інформаційному відділіі ФК “Закарпаття”.  ФК «Закарпаття» – команда, яка завжди ставить перед собою високі цілі. Зокрема, пріоритетним завданням на сьогодні – це вихід до Прем’єр-ліги.

Тому недостовірні публікації на інтернет-сайтах, щодо припинення фінансування “Закарпаття” керівництво клуба вважає не чим іншим, як спробу очорнити єдину професійну команду у краї. Подбні статті, в яких йдеться про те, що клуб не буде фінансуватися – відверта брехня і нісенітниця, спрямована на дискредитацію ФК “Закарпаття”. Жодного звернення до прес-служби клубу щодо надання подібної інформації не було. А аргументація на одному з сайтів щодо підтвердження новини у так званій технічній службі клубу не відповідає дійсності.

Нагадаємо, що команда розпочинає підготовку 20 січня в обласному центрі. Стандартно, упродовж перших трьох днів гравці пройдуть медогляд, та легкі тренування з поступовим збільшенням навантаження.

Вже 25 січня підопічні Ігоря Гамули зіграють перший контрольний спаринг з срібним призером чемпіонату закарпатської області ФК «Середнє».

4 лютого спаринг партнером ужгородців стане ФК «Поляна» (бронзовий призер обласного чемпіонату), а через два дні головна команда краю зіграє з збірною області. Склад останньої складатимуть гравці віковий ценз, який обмежений до 24 років.

Наступні етапи підготовки команди розділені на три цикли і пройдуть в Угорщині, Туреччині та Криму. Наразі ведуть перемовини щодо спаринг-партнерів на цих зборах.

Інформаційний відділ ФК «Закарпаття»