Ужгород: Зі своїми бідами на прийом до заступника голови Закарпатської ОДА прийшли більше двох десятків краян

У вівторок, 11 січня, перший заступник голови облдержадміністрації Іван Бушко провів прийом громадян. Більшість звернень стосувалися надання допомоги на лікування, вирішення земельних питань. Всього на прийом прийшло більше двадцяти закарпатців.

Першим звернувся інвалід Великої Вітчизняної війни пан Федір з Ужгорода. Ветеран просив допомоги на лікування – чоловік потребує операції. Іван Бушко взяв питання під особистий контроль, пообіцявши ветерану всебічне сприяння. Пані Тетяна з Великоберезнянщини звернулася з питанням встановлення в рідному селі вуличного освітлення. Сільський голова, як стверджує жителька, усунувся від вирішення проблеми. Іван Бушко доручив виконувачу обов’язків Великоберезнянської адміністрації вирішити питання. Тренер спортивного клубу з Ужгорода пан Михайло просив допомогти з інвентарем. Відкритий місяць тому клуб боксу вже відвідують два десятки діток. Перший заступник голови облдержадміністрації доручив начальнику управління у справах молоді та спорту посприяти заявнику.

Також до Івана Бушка зверталися з таких наболілих проблем, як покращення житлових умов, працевлаштування. На всі звернення краяни отримала обгрунтовані відповіді та по можливості – допомогу, жодне прохання не пройшло повз увагу керівництва області.

Прес-центр ОДА