Активна молодь Закарпаття боролась за місце в “Академії Практичної Адвокації”

Лютий цього року плідний місяць для найбільшого громадянського проекту Демократичного Альянсу – «Академії Практичної Адвокації». Із початку місяця проходить другий відбірковий тур учасників академії, на якому в кожному представленому регіоні відібрали з тридцяти людей лише п’ять. Винятком не стало і ще одне західне місто – Ужгород.

20 лютого активна молодь Закарпаття боролась за місце у групі, яка матиме можливість навчатись практичної адвокації у найкращих експертів країни. За віковою категорією  в Ужгороді був представлений наймолодший колектив учасників (більшість студенти), але це  не було перепоною для формування сильної п’ятірки,яка і буде представляти місто в «Академії».
«Відбірковий тур для мене пройшов надзвичайно цікаво. Спочатку я дуже хвилювалась, бо майже нікого не знала і не мала уявлення, що буде відбуватись. Але потім я себе опанувала і вирішила просто бути собою і робити те, що підказує інтуїція та логіка. Це мене не підвело, адже я пройшла до академії. Задоволена, що познайомилась з новими цікавими людьми, і що з деякими продовжу спілкування безпосередньо на проекті» – говорить Юлія Дуб, учасниця відбіркового туру.

Отже, в результаті за рейтинговими балами та рішенням журі до «Академії Практичної Адвокації» пройшло п’ятеро людей: Білак Павло, Дуб Юлія, Сакалош Михайло, Шахно Вадим та Шершун Анна.

Прес-служба ЗОО ВМГО «Демократичний Альянс»