Закарпаття: Телефонна “пряма лінія” з начальником міліції громадської безпеки Ужгорода В’ячеславом Григор’євим

Чергову “Пряму телефонну лінію” з мешканцями обласного центру провів заступник начальника -начальник міліції громадської безпеки Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області підполковник міліції В’ячеслав Миколайович Григор’єв.
Природно, що переважна більшість питань, адресованих керівнику громадського блока, торкалася саме роботи дільничних інспекторів міліції та працівників патрульної служби. Скажімо, кількох жителів Ужгорода цікавило, наскільки безпечно наразі нічної пори в Новому мікрорайоні. Інші переймалися роботою розважальних закладів, які працюють цілодобово.
Дзвінки лунали з різних районів міста. Різноманітнім був і спектр питань, на які люди хотіли почути відповідь. Пані Ларису із вул. Капушанської, скажімо, хвилювала правова процедура розподілу спільно нажитого майна.
Наступні звернення телефоном – з мікрорайону “Радванка”, що в обласному центрі. Тамтешні мешканки, пані Світлана та Каміла, просили навести лад з ромами-бешкетниками. Жінки скаржилися: роми останнім часом знахабніли до краю. Ночами вештаються вулицями, голосно горланять. Більше того, гримлять по парканах залізяками. А ще спеціально дражнять собак, аби ті гавкали і нам спати не давали. В’ячеслав Миколайович пообіцяв направити на їхню вулицю додатковий патрульний наряд.
У слухавці – обурений голос ужгородки, яка залишилася незадоволеною ходом розслідування кримінальної справи, порушеної торік. В’ячеслав Миколайович запросив жінку на особистий прийом до начальника слідчого відділу, який до того часу витребує та вивчить кримінальну справу. Відтак – допоможе.
Зустріч була призначена і пану Петру з пл.Корятовича. Влітку минулого року двоє чоловіків побили його знайомого. Однак у порушені кримінальної справи йому було відмовлено. Пан Петро питається – чому?
Не оминули керівника громадського блоку і питання, пов’язані як з пенсійною реформою системи МВС, так і з реформуванням ОВС вцілому.
– «Пряма телефонна лінія», – поділився своїми враженнями В’ячеслав Григор’єв, ефективна і корисна річ. Приємно, що люди звертаються не лише з особистими питаннями, але й з побажаннями та пропозиціями щодо поліпшення діяльності ужгородської міліції.

Катерина КИЙОВИЧ, начальник Ужгородського міського відділення Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області, підполковник міліції