Закарпаття: Іршавські “шерифи” звітують про криміногенну ситуацію

Здебільшого про роботу міліції люди дізнаються з різних джерел: із засобів масової інформації, від знайомих, родичів та друзів. Не завжди така інформація є достовірною та об’єктивною. Тому іршавські дільничні практикують останнім часом самі розповідати громадянам про криміногенну ситуацію у населених пунктах району та стан правопорядку. Принагідно на зустрічах з населенням надають юридичну консультацію.

Так, днями про виконану роботу звітував дільничний інспектор Іршавського РВ УМВС Іван Білогорка. В обслуговуванні правоохоронця с.Лоза. Тут і відбувся захід. Як і в будь-якому іншому населеному пункті, у Лозі проживають також свої бешкетники, правопорушники та інші особи, які час від часу конфліктують із законом.

Варто зауважити, що дільничний інспектор налагодив співпрацю із сільським керівництвом. До речі, голова сільради Іван Петенько свого часу також працював в органах внутрішніх справ на посаді інспектора-кінолога відділу карного розшуку. Тому роботу міліції знає, як то кажуть, зсередини, повідомила газеті “НЕДІЛЯ” Віта ГОРЗОВ, з Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській області.

Під час звіту жителі села запропонували провести спільний рейд з дільничним інспектором задля перевірки місцевих торговельних закладів, які, на їхню думку, продають неповнолітнім спиртне та тютюнові вироби. А ось педагоги сільської школи звернулися до правоохоронця з проханням провести профілактичну бесіду з підлітками, схильними до правопорушень.

Під час проведення заходу обговорювалися також питання благоустрою, ситуації з безпритульними собаками, невиконання окремими батьками своїх обов’язків з виховання дітей. Незважаючи на те, що роботу «шерифа» Білогорки люди визнали достатньою, все ж не обійшлося без побажань і пропозицій.
 

nedilya.at.ua