Закарпаття: Одинадцять студентів допомагають міліціонерам у наведенні порядку в Ужгороді

Нещодавно в Ужгороді з ініціативи міського управління міліції  створено громадське формування «Студентський загін сприяння  міліції». Його членами стали  студенти природничо-гуманітарного коледжу Закарпатського державного університету, майбутні юристи. Хлопці й дівчата  з відповідними посвідченнями та пов’язками на руках виходять спільно   із міліцейськими  нарядами на патрулювання  міста Ужгорода. Зокрема,  їх залучали  до  патрулювання під час недавніх свят  1 та 9 травня.  В кожному наряді –  по два студенти, і виходять вони відпрацьовувати вулиці обласного центру лише у денний час.

Одинадцять  ужгородських студентів зі згаданого громадського формування   цього тижня  знову  допомагали  міліціонерам у  наведенні порядку в місті.  Інструктаж  молодим колегам провів заступник начальника служби дільничних інспекторів міліції Ужгородського МУ УМВС старший лейтенант  Тарас Соханич.

Він, зокрема,  наголосив на необхідності протидіяти  пияцтву та самогоноварінню. Річ у тім,  що тепер на Закарпатті триває міліцейська оперативно-профілактична спецоперація з виявлення фактів незаконного виготовлення та збуту алкогольних напоїв. Тому патрулі, окрім звичного затримання в місті хуліганів, дебоширів, нетверезих осіб, ще й виявлятимуть «самогонників».  Сподіватимемося, що робота юних «дружинників» буде плідною.

Володимир ПАВЛЮХ, ВЗГ УМВС України в Закарпатській області