Закарпаття може пишатися новим туристично-готельним комплексом «Сольва» на Свалявщині

Символічну червону стрічку перерізав особисто керівник краю Олександр Ледида. Відтепер Закарпаття може пишатися новим туристично-готельним комплексом «Сольва» в урочищі «Тихий», що на Свалявщині. Будівництво сучасної оздоровниці розпочали у 2009 році. За цей час збудували поверхів сім поверхів головного корпусу, облаштували територію, відремонтували дороги. Загальна вартість робіт, кажуть власники, склала майже 12 млн. грн. На території комплексу працюють тренажерний зал, басейн, бані, повідомили zakarpatpost.net у прес-центрі ОДА.

Санаторно-курортним закладом здійснюватиметься лікування гастроентерологічних і кардіоневрологічних захворювань. Оздоровниця пропонує не лише безкоштовні лікарські консультації, а й цілий ряд медпроцедур: водолікування, підводний душ-масаж, інгаляція, масажі, гідроколонотерапія, апаратна фізіотерапія. У комплексі створено більше півсотні робочих місць. Загалом,  санаторій одночасно зможе приймати до 160 відпочивальників, розповідає власник закладу Олександра Туркевич:
– Родзинка нашої оздоровниці полягає, перш за все, у місці розташування – навкруги тільки ліс та гори. Сюди можна втекти від міського гамору. До того ж, у комплексі є все необхідне для комфортного відпочинку.

– Переконаний, нова оздоровниця стане ще однією перлиною серед санаторіїв Закарпаття. Особливо приємно, що інвестором є також закарпатець. Те, що він вирішив вкладати гроші саме в наш край, вкотре засвідчує: Закарпаття має невичерпний туристичний потенціал, і бізнес це розуміє, – резюмував очільник області Олександр Ледида.

zakarpatpost.net