Біологи УжНУ відсвяткували день першокурсника

У рамках вечора відбувся конкурс «Міс біологічний факультет» та «День першокурсника».

Студенти та деканат ретельно підготувалися до святкового заходу. Приємно, що вечір відбувся не за шаблонним взірцем, студенти не побоялися відтворити свої неповторні таланти, здібності, застосувати індивідуальний підхід до кожного виступу.

Сергій Обриський, студент першого курсу, заспівав пісню «Біологічний факультет фореве», яку студенти вітали гарячими оплесками. Сергій сам написав слова до пісні на відому музику дуету Борисенків. Аліна Шелельо, теж студентка першого курсу, також виконала пісні для залу. Студенти тепло вітали співочий дует у складі Крістіни Ціпле та Володимира Пущака. Під час вечора було також немало танцювальних виступів.

Найгарніші та найсміливіші дівчата, які наважилися взяти участь у конкурсі «Міс біологічний факультет», презентували свої здібності у п’ятьох номінаціях: «Презентація», «Ностальгія за літом», «Мюзікл», «Фантазія на тему», «Вихід у бальних сукнях». Зрештою, першу корону факультету здобула студентка першого курсу Олена Горюнова, першою віце-міс стала студентка другого курсу Віталіна Занкіна, другою – студентка першого курсу Тетяна Чекан. Інші дівчата отримали відзнаки у різних номінаціях.

Від імені керівництва факультету усіх присутніх привітав доцент Федір Федорович Куртяк, заступник декана біологічного факультету.

Прес-служба УжНУ

chas-z.com.ua