Монтсеррат пішла зі сцени, не попрощавшись з Україною

Відома на весь світ оперна діва Монтсеррат Кабальє в межах прощального світового турне виступила в Києві. Концерт тривав недовго, а співачка так і не попрощалась із місцевими прихильниками.

У Києві на Монтсеррат чекали 5 років. А тому ціни на квитки від 350 до 2 тисяч гривень шанувальників легендарної виконавиці не налякали. Прихильники з’їзджалися навіть з областей.

Народна артистка України Аліна Миколаївна Коробко-Захарова щоби побачити виступ кумира приїхала з Донецька. Дорогоцінні білети їй подарували на день народження діти.

“сьогодні свято для мене унікальне. Тому що Монтсеррат – це мій кумир. Я на неї рівнялася все життя. Монтсеррат Кабальє є у мене в усіх записах, в усіх спектаклях. Власне все те, що є в інтернеті є у мене”, – поділилася Аліна Миколаївна.

Донецька співачка із задоволенням продемонструвала ТСН власні вокальні дані, але запевнила, що Кабальє заспівала б краще.

З початком концерт запізнився, та слухачі готові були чекати.

78-річну легенду виві на сцену диригент. Музикантами Академічного Симфонічного оркестру України керував іспанець Хосе Колладо.

Однак, виступ триває не так довго, як на те сподівалися прихильники. Монтсеррат застуджена, їй важко стояти, тому вже за 20 хвилин після початку організатори оголошують антракт. Після нього Кабальє виконує ще три арії і разом із Володимиром Гришком залишає сцену – не прощаючись.

tsn.ua