В Ужгороді відкрилася ковзанка

Відкриття найбільшої ковзанки Закарпаття відбулося у суботу, 19 листопада, в Ужгороді. Участь в урочистостях взяв голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида.Льодовий каток, розміром 26 на 56 метрів, сьогодні вперше випробували на міцність маленькі ужгородські хокеїсти. Передувало цьому урочисте перерізання стрічки керівником краю Олександром Ледидою. Вітаючи гостей урочистого свята, керівник краю наголосив: з появою цієї спортивної споруди шлях до відродження хокейних традицій Закарпаття – відкрито.

 – Ще у минулому столітті Закарпаття мало свою хокейну команду, яка захищала честь краю на республіканському рівні. Зараз маємо новий колектив – «Закарпатські ведмеді», який виступає у Західноукраїнській хокейній лізі. Хокеїсти тренуватимуться та гратимуть на катку, що відповідає світовим стандартам. Впевнений – їх найбільші перемоги ще попереду, – сказав Олександр Ледида.

Опісля урочистостей ужгородців та гостей міста розважали концертними номерами співаки обласного драмтеатру та ПАДІЮНУ. Згодом відбулася ще й дискотека на льоду.

А вже у неділю, 20 листопада, свій перший хокейний матч на новій льодовій арені зіграють «Закарпатські медведі» та «Львівський експрес».

Прес-центр ОДА