Долару пророкують крах, а Ізраїлю – ядерну війну

Одеський астролог Влад Росс розповів, чого потрібно остерігатися країнам Південної Америки, чи буде “трусити” Японію, що буде з доларом та євро та чим закінчаться акції протестів у Росії.

ЄС: Південні країни повернуться до власних валют

Наступний рік – найбільш несприятливий для європейської валюти та для економіки ЄС, каже астролог. Дякувати Богу, Україні це не загрожує.

“На небі розташовуються квадратури урану і плутону. Це потужна ситуація, пов’язана з дисбалансом економіки”, – пояснює Влад Росс.

За словами астролога, ЄС не розвалиться. Навпаки, труднощі ще більше об’єднають європейські країни. Щоправда, з часом вони зрозуміють, що утримання євро нічим хорошим не закінчиться. Тому, кінець кінцем, країни ЄС вирішать повернутися кожна до своєї валюти. Особливо, це стосуватиметься південних країн – Іспанія, Португалія, Італія, Греція. Там, на думку астролога, євро взагалі може зникнути з ужитку.

“На півночі (у Німеччині, Голандії, Франції) євро залишиться і буде діяти й надалі, – прогнозує астролог.

США: Обаму переоберуть, а з доларом може статися все, що завгодно

Гірше, ніж в економіці ЄС, може буде у економіці Сполучених Штатів Америки, каже астролог. Він не виключає повну девальвацію долару.

“Я зараз усім своїм клієнтам кажу, щоб до кінця року вони подумали, чи варто тримати заощадження у доларах. Тому що з цією валютою може статися все, що завгодно”, – попереджає астролог.

За словами Влада Росса, його прогноз випливає з календаря майя, який стосується Америки. Окрім того, існує давнє пророцтво, у якому сказано, що при “чорному” президенті під апокаліптичним номером 44 (це Барак Обама) можливий повний дефолт і розорення США.

“Це було передбачено. Скоріше за все, Обама буде переобраний. Це все негативно вплине на “зелені” гроші, про що було написано ще в давніх пророцтвах. Усі кажуть – кінець світу, а я кажу – кінець долару буде. Може він і не зникне, але дуже знеціниться”, – стверджує астролог.

Найбільш стабільними валютами Росс вважає фунти стерлінгів та швейцарські франки.

Росія: період застою і Путін на 12 років

Скоріш за все, на Росію чекає ще 12 років правління Путіна. Наступний рік, попри протести, які відбуваються в країні, нічого не змінить, вважає астролог. Найближчі роки – період застою.

“Я передбачав, що Путін буде при владі або 12, або 24 роки, бо в нього дуже сильний Юпітер.

Якщо перші 12 років його керівництва були роками підйому і він досяг найвищої точки правління, то зараз починається застій. Кінець кінцем, його правління і партія за наступні 12 років будуть повалені”, – прогнозує Владислав Росс.

Поступово, на думку астролога, до росіян приходитиме розуміння, що той шлях, яким рухається Росія, веде в нікуди. Утім, рішучих дій і швидкого повалення режиму не відбудеться.

“З приємного – між Росією і Україною найближчим часом не буде газової війни, я дивився. Цього разу, вони домовляться раніше”, – запевняє астролог.

Білорусь: Бацьку можуть вбити, як Каддафі, але рік-два він ще покерує

Бацьку Олександра Лукашенка знімуть, але не цьогоріч. Як мінімум, ще рік він правитиме точно, прогнозує Влад Росс.

“Я не здивуюся, якщо врешті решт його посадять чи вб’ють, як Каддафі у Лівії. Тобто на нього чекає сумна доля”, – передбачає астролог.

Утім, найближчим часом у країні буде все гладко і спокійно. Не буде ані хаосу, ані безладу, ані девальвації рубля, як торік. На рік-два ситуація стабілізується. Утім, якщо за цей час Лукашенка не знімуть, на країну знову чекає погіршення, передбачає астролог.

Ізраїль: загрозу варто чекати від Плутону та Урану

Існує небезпека витоку атомної зброї, особливо у стосунках між Ізраїлем та Іраном. Тож, астролог радить остерігатися цього конфлікту.

“Є таке поняття, що Плутон це атомна зброя, а Уран – це символ несподіваного витоку… Тобто несподівано хтось на когось може випустити ядерну зброю. За давніми пророцтвами це має статися на Близькому Сході, там, де народився Ісус Христос. Я не здивуюся, якщо Іран запустить атомну бомбу на Ізраїль у 2012-2013 роках”, – зазначає Влад Росс.

Астролог нагадує, що загроза від цих планет проявилася вже цьогоріч на прикладі Японії. Тож наступним може стати Близький Схід.

Японія: 2012 рік буде спокійним

Найгірше для Японії позаду. Влад Росс нагадує, що у 2011 році він передбачав велике лихо для цієї країни, яким став землетрус і техногенна катастрофа.
“У той же час, 2012 рік у цьому плані буде спокійним. Юпітер входить у знак Тільця, що означає спокій”, – заспокоює астролог.

Тож, наступного року країну не буде трясти, ніяких воєн і катастроф не прогнозується, наступить стабілізація.

Китай: зростання економіки уповільниться

А ось майбутнє Китаю астролога насторожує. За його прогнозами, економіку цієї країни може спіткати падіння і хаос, що відобразиться на світовій економіці.

“Вперше Китай з його ростом 10-15%, до якого ми звикли, може впасти до 2-3%. Тобто, зростання може настільки уповільнитися, що це на всьому світі відобразиться”, – попереджає астролог.

Загальні застереження: стихійні лиха перенесуться зі Сходу до Південної Америки

Тож, у цілому рік буде більш спокійним за попередній. Хоча природних катастроф, на жаль, уникнути не вдасться. Але якщо у 2011 році такі лиха спостерігалися переважно на Сході (Японія – землетрус, Таїланд – повень і т.д.), то у 2012 вони перенесуться до Південної Америки, таких країн як Чилі, Болівія, Аргентина, Панама, передбачає Влад Росс.

У економічному плані, попри загрози для європейської і американської валют, до кінця року ситуація стабілізується. У першій же половині року світ знаходитиметься під впливом Платону і Урану, які можуть стати причиною напруження.

tsn.ua