Архієпископ Феодор читатиме Покаянний канон у храмах єпархії (графік)

В понеділок 27 лютого розпочинається Великий піст, який ще називається Чотиридесятниця.

Піст – це час коли кожен із нас має унікальну можливість зазирнути у своє єство і через призму Євангелія і страждань Христа за нас, зрозуміти сутність свого власного буття і буття всесвіту. Це час покаяння і зміни свого внутрішнього і зовнішнього життя.

У перші чотири дні Великого посту Церква Христова особливо акцентує увагу на нашому внутрішньому стані, тому в ці дні читається особливий Покаянний канон. Автором цього канону є відомий святий Андрій Критський.

За традицією цей канон завжди читає керуючий Мукачівською єпархією Висикопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський.

Отже, у понеділок 27 лютого владика Феодор буде служити Велике Повечір’я з читанням Покаянного канону у кафедральному соборі на честь ікони Почаївської Божої Матері у м. Мукачево о 17.00 за к.ч.

У вівторок 28 лютого о 17.00 Велике Повечір’я з читанням канону владика буде служити у Свалявському Свято-Тройце-Кирило-Мефодіївському жіночому монастирі.

У середу, 29 лютого теж о 17.00, Покаянний канон буде читатися у Свято-Хрестовоздвиженському соборі м. Ужгорода.

У четвер 1 березня владика Феодор читатиме Покаянний канон у Мукачівському Свято-Миколаївському жіночому монастирі теж о 17.00.
Допомоги Божої всім нам у добрих справах і нехай Господь допоможе нам стати кращими і ближчими до Нього.

Інформаційний відділ Мукачівської Православної єпархії