Раїса Гаджега пропрацювала секретарем Іршавського РВ УМВС 36 років

Старше покоління і досі вважає: робота на одному місці свідчить про те, що людина користувалася авторитетом та повагою серед колег. Адже не кожному вдається віддати цій одній справі половину свого життя.

Раїса Федорівна Гаджега, якій нещодавно виповнилося славних 70 літ, пропрацювала секретарем Іршавського РВ УМВС 36 років. Щоправда, після закінчення Львівського технікуму легкої промисловості Раїса Федорівна за направленням розпочала свою трудову діяльність з майстра Кам’янського лозо-плетільного цеху в Іршавському районі.

А в 1976 році тодішній начальник іршавської міліції запропонував їй роботу секретаря-друкаря. У той час всі документи друкувалися на друкарській машинці. Аби вчасно підготувати їх, Раїсі Федорівні доводилося не раз залишатися навіть після роботи. До неї часто зверталися по допомогу, просили поради, адже досвідчена працівниця завжди вміла знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Половина життя, проведена за друкарською машинкою, нині вдається взнаки. Пенсіонерка поступово втрачає зір. Але незважаючи на це, вона залишається оптимісткою і життєрадісною людиною.

З нагоди 70-річчя начальник Іршавського РВ УМВС підполковник міліції Володимир Лізанець нагородив ветерана праці Раїсу Федорівну Гаджегу Почесною грамотою та грошовою премією.

До привітань приєдналися також голова ради ветеранів та пенсіонерів Іршавського РВ УМВС Василь Микита, заступник начальника цього підрозділу міліції Василь Половка та інші колеги, повідомила Інтернет-виданню zakarpatpost.net Віта ГОРЗОВ з Іршавського РВ УМВС.

zakarpatpost.net