«Перший дзвоник» скликав не лише новачків школи-інтернат, а й чопських митників з подарунками

1  вересня для 28 новачків Великоберезнянської школи-інтернат продзвенів шкільний дзвоник, який покликав малечу на перший в їх житті шкільний урок.

Із першим учбовим святом – Днем знань – дітей та вчителів привітав начальник Чопської митниці Олександр Похилько.

Єдина в Закарпатській області санаторна школа-інтернат, в якій навчаються і живуть діти із серцево-судинними захворюваннями, привітно зустріла поповнення – 14 дівчат та 14 хлопців. Із щасливими усміхненими обличчями першокласники з нетерпінням чекали від опікунів-митників подарунки, які так необхідні соціально-незахищеним діткам для навчання.

Олександр Похилько вручає школярам подарунки

Головний митник області на урочистій лінійці побажав першочкам сміло переступати поріг школи, яка за 11 років стане для них другою домівкою. Адже тут досвідчений педагогічний колектив навчить їх жити, долати всі ази науки та підготує майбутніх представників багатьох професій.

Насамкінець урочистостей митний генерал вручив кожному першокласнику подаруночки, решта 220 школярів також отримали необхідне канцелярське приладдя, а вчительський колектив – лазерний принтер.

Олександр Іванович запевнив, що найкращих у навчанні випускників візьмуть до митної Академії, після закінчення якої вони поповнять ряди закарпатських митників, повідомила zakarpatpost.net Вікторія Сенгетовська, прес-секретар Чопської митниці.

zakarpatpost.net