Укрзалізниця: приклад соціальної стабільності

1 жовтня, кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по 69 виборчому округу В’ячеслав Шутко зустрівся з працівниками Мукачівської дистанції сигналізації та зв’язку Львівської залізниці.
У цілому треба визнати, що Укрзалізниця – одне з найуспішніших та стабільних підприємств нашої держави. З сьогоднішнього дня завдяки ініціативам діючої влади залізничникам піднято заробітну плату на 5%.

Звичайно ж, існують проблеми з оновленням технічної бази, розповідають залізничники, але соціальні питання державному підприємству вдається вирішувати на високому рівні. В’ячеслав Ласлович поцікавився, чому знято ряд електропоїздів приміських маршрутів та потяг «Ужгород – Харків», адже це питання дуже часто задають виборці. Якщо закриття харківського маршруту пов’язане з запуском сучасних потягів з Донецьку, то місцеві маршрути доводиться скорочувати через катастрофічну неокупність.

«Було таке, що на маршрут протяжністю 150 кілометрів було продано… 2 квитки (!), – розповідає один з керівників Мукачівського відділення «Укрзалізниці». – Справа у тому, що пільги на безкоштовний проїзд приміськими потягами мають 29 категорій. Виходить, що цим видом транспорту користуються тільки пільговики».

Працівники Мукачівської дистанції сигналізації та зв’язку не задавали багато питань. «Чому саме Партія регіонів?», – поцікавились вони у кандидата.

«Проаналізувавши ситуацію в країні, – пояснив В’ячеслав Ласлович, – я дійшов висновку, що на сьогодні Партія регіонів – єдина монолітна політична сила, здатна працювати та вирішувати проблеми українців. Якщо ми допустимо, що більшість у парламенті знову буде належати опозиції, повторяться події 2005 року – коли влада була схожа на героїв байки про лебедя, рака та щуку. А це – знову блокування на 5 років усіх програм, спрямованих на розвиток регіонів. Сьогодні я – мажоритарник, і відповідаю за свої слова своїм іменем та прізвищем. Я переконаний, якщо ви оберете мене депутатом, мені і через п’ять років не буде соромно стояти перед вами».

zakarpatpost.net