В Ужгороді нагородили переможців конкурсу «Учитель року – 2013»

У Палаці дітей та юнацтва 25 січня відбувся фінал міського туру XVIII Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2013», який став справжнім святом професіоналізму, творчості та відданості справі.

Організаторами конкурсу стали управління освіти Ужгородської міської ради, методичний комітет та комітет профспілки освітян міста.

Протягом конкурсу усі вчителі мали змогу розкрити свій творчий потенціал та показати високий рівень педагогічної майстерної, знання вікової психології, володіння інноваційними технологіями.

А переможцями стали: у номінації «Інформатика» – вчитель угорськомовної гімназії Ференц Біро, у номінації «Фізика» – вчитель СЗОШ І-ІІІ ст. №12 Мар’яна Капраль, у номінації «Іноземна мова (французька) – вчитель ЗОШ І-ІІІ ст. №8 Вікторія Дудинська, у номінації «Музичне мистецтво» – вчитель НВК «Гармонія» Світлана Шеньо.

Кращі з кращих ужгородських педагогів почули в цей день на свою адресу чимало теплих слів і привітань. Долучився до відзначення педагогів і народний депутат України Василь Ковач, який вже традиційно підтримує освітян Ужгорода. Від нього переможці отримали вітання та премії.

Педагоги, які стали кращими в місті, візьмуть участь у другому етапі конкурсу, де на звання «Вчителя року» претендуватимуть представники з всієї області. Уже за результатами обласного відбору визначаться учасники завершального туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2013».

https://zakarpatpost.net