Найкорисніший «зимовий» салат

 Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Розмарин: прянощі на підвіконні

Багато прянощів користуються у нас меншою популярністю, ніж заслуговують, тому що роздобути їх досить складно, а вирощувати екзотичні рослини в домашніх умовах здатен не кожен. Але деякі прянощі, приміром, розмарин, цілком можна виростити вдома або на дачі. Що потрібно знати, якщо ви зважилися на вирощування розмарину?

Бережімося від грипу: рецепти профілактики

Щоб «встояти» проти навали інфекцій, які чатують при цій мінливій погоді на кожному кроці, потрібно забезпечити себе міцним імунітетом. Для цього кожного дня треба виділити своєму здоров’ю всього кілька хвилин.

Найкорисніший «зимовий» салат

Дієтологи поділилися рецептом салату, який є справжнім чемпіоном за вмістом цінних мікроелементів

Як відкрутити заіржавілу гайку

Металеві гайки мають неприємну особливість – іржавіння. Цей процес можна назвати навіть закономірним, але приємного в цьому мало. Відкручувати таку гайку дуже складно, потрібно докласти багато зусиль.

Керамічна плитка не терпить «жорсткої чистки»

Для того, щоб довго зберегти технічні властивості і естетичний вигляд поверхні облицьованої керамічної плитки, потрібен регулярний догляд із дотриманням певних правил і рекомендацій

Як вибрати сирокопчену ковбасу

Головна ознака якості сирокопченої ковбаси – її бездоганний зовнішній вигляд. Оболонка повинна бути сухою і трохи зморшкуватою

Кава з кардамоном допоможе вилікувати кашель

Кардамон використовують в соусах, супах, м’ясних і рибних стравах, паштетах, плові, випічці, киселі та узварі. У східних країнах порошком кардамону ароматизують каву і чай.

Як привчити дитину до горщика

Цим питанням переймаються всі без винятку батьки. Бабусі наполегливо рекомендують висаджувати з півроку або щойно малюк сам сяде – щоб виробити рефлекс. Але чи правильно це?

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекси: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/