Іршавчанка ховала у шафі макову соломку

Працівники Іршавського районного відділу міліції проводили відпрацювання у селі Довге, де ними було отримано інформацію стосовно молодої жінки, що вона зберігає у себе вдома макову соломку.

При перевірці даної інформації працівники міліції навідались до 25-річної жінки у село Довге. Спочатку жінка заперечувала наявність у неї наркотичних речовин, але надала дозвіл на огляд свого помешкання. У подальшому старший оперуповноважений відділу боротьби з наркотиками майор міліції Юрій Турок та старший дільничний інспектор майор Іван Коваль під час огляду спальної кімнати у шафі виявили та вилучили сухі рослини маку.

За словами жінки, макову соломку вона зберігала для власних потреб. Та чи каже вона правду, невдовзі з′ясує слідство.

Наразі вилучені речові докази направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

За цим фактом слідчий Іршавського райвідділу міліції Іван Світлинець розпочав кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, зберігання наркотичних засобів), що карається обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС