Хустський “Ромео”

На одній з вулиць міста Хуст чоловік побачив , як невідомий чоловік вночі виліз на дах приміщення одного з приватних адвокатів …

Чоловік терміново повідомив про це працівникам міліції по спецлінії « 102».

Після отримання повідомлення слідчо -оперативна група в лічені хвилини вже перебувала на місці події. Правоохоронцями було оточено будівлю , щоб злочинець не втік. Під час переговорів міліціонери відразу запропонували незнайомцеві не чинити опір і здатися.

Також міліціонери встановили , що дана будівля належить одному з приватних адвокатів Хустського району.

Але в той час став падати дощ і подув сильний вітер. Чоловік зрозумів , що без сторонньої допомоги він з даху не злізе . Перебуваючи на місці події міліціонери повідомили і власнику офісу про « нічному візитера ». Разом з власником офісу правоохоронці зайшли до приміщення , відкрили вікно , через яке і сам « візитер » спустився їм прямо в руки.

Вже під час спілкування з міліціонерами злочинець склав любовну легенду , схожу на драму В. Шекспіра «Ромео і Джульєтта ».

Того вечора , під час спілкування з дівчиною по телефону вони були у сварці . Хлопець дуже засмутився , і вирішив зробити їй сюрприз. Він знав , що вона проживає на одній з вулиць в центрі міста в будинку на третьому поверсі. Нарвав квітів з чужої клумби , хлопець пішов до своєї Джульєтти миритися. Так , як на дворі стояла ніч , то хлопець вирішив до неї зайти НЕ через двері , а через вікно. Щоб дістатися до своєї коханої, він виліз на дах однієї з будівель.

Правоохоронці встановили , що юним “Ромео ” представився 26 -річний раніше судимий місцевий житель.

Тепер «нічний візитер » дає пояснення правоохоронцям , про те що він робив на даху будівлі …

Хустський МВ УМВС,