Хочеш гуляти? Одягни намордник… на собаку

Здається, немає для людини між тваринами найкращого друга, ніж собака. Справді, інколи ми настільки любимо своїх улюбленців, що вони стають для нас найбільшою розрадою.

Тож останнім часом краяни почали тішити себе та своїх чотирилапих різними приємностями. Скажімо, на вулицях закарпатських міст нерідко можна побачити собак із зачісками та в екстраординарних нарядах, у вишиванках… однак без намордників.

Слід зазначити, що засоби безпеки є однією з вимог вигулювання тварин у багатьох країнах світу, тож мерія Мукачева вивішила ввести систему штрафів за відсутність на собаці намордника.

-Відтепер у Мукачеві штрафують власників собак, які їх вигулюють без намордника. Три протоколи про адміністративні правопорушення склали працівники муніципальної поліції Мукачева на власників собак, які їх вигулювали без намордника. Власники собак порушили правила благоустрою. Протоколи буде розглянуто адмінікомісією міськвиконкому, власників тварин оштрафують, – повідомили zakarpatpost.net у Мукачівській міські раді.

Звичайно, далеко не кожна тварина є агресивною, однак безпека – не зашкодить ні власникам, ні перехожим, бо як кажуть, береженого і Бог береже.

zakarpatpost.net