Ужгородські джунглі заховали за паркан

Днями, як повідомляв zakarpatpost.net, огорожу біля приватної території, що неподалік ТЦ «Україна», було демонтовано.

Перед перехожими одразу оголилася чимала територія, яка нагадує джунглі. Густі зарості, дерева, чимось схожі на екзотичні пальми, чагарники та хащі посеред міста дивували краян та викликали неабиякий резонанс серед громадськості. Тож одні нарікали на те, чому занепадає чимала ділянка у середмісті, інші – висловлювали надію, що незабаром площу Кирила і Мефодія почнуть ремонтувати і в Ужгороді нарешті з’явиться новий ошатний комплекс на місці знищеної вогнем «України».

Утім не все так просто, адже за площу йде справжнісінька війна між охочими її облагородити. Тож власник території «нового ботанічного саду досі судиться за право власності. До речі, там, він планує звести торговельно-розважальний центр із підземною парковкою.

У  той же час днями  міський голова Ужгорода Богдан Андріїв днями на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав: “забудовник приступив до наведення порядку на орендованій земельній ділянці біля універмагу “Україна”.

І справді, робітники  активно взялися за роботу. Однак сьогодні територію знову було відгороджено від стороннього ока. На місті старого з’явився новий паркан.

Тож чи стане найближчим часом площа Кирила і Мефодія сучасною і європейською?

Що ж відбуватиметься насправді за новим парканом?

Якою ж буде площа через рік і чи зміниться вона взагалі?

На жаль, усі ці питання поки що залишаються риторичними…

zakarpatpost.net