Чорні трансплантологи в Закарпатті: нам потрібні ваші органи

Останні дні стали для мешканців області багатими на чутки. Після інформації про спроби викрадення дітей в Ужгороді та в Хусті, областю почали розповсюджуватися різні домисли. Вчора й сьогодні кількість «викрадених» неповнолітніх побила всі рекорди.

Найбільше «зниклих безвісти» та «вбитих» нині було у Хусті.

Оскільки в Інтернеті з’явилася інформація про те, що ймовірно викрадачам дітей потрібні органи для трансплантації, відповідно, вигадки набули майже апокаліптичного забарвлення.

Отже, серед найпоширеніших пліток: знайдений труп дівчини на березі річки Ріка в Хусті з виколотими очима, викинуті вбивцями за містом тіла матері й дитини з розпоротими животами і вийнятими внутрішніми органами, спроба викрадення учениці ЗОШ №2.

Як повідомили zakarpatpost.net у Хустській поліції, ніяких  трупів у Хусті знайдено не було, а письмових звернень від мешканців міста не поступало. Більше того, навіть родичі дівчинки, яку справді намагалися заманити до автомобіля, заяву до правоохоронних органів не подавали.

А керівник Ужгородської місцевої прокуратури Дмитро Кириленко наголосив, що питання перебуває на особистому контролі прокуратури, всі повідомлення ретельно перевіряються, ситуацію прискіпливо моніторять, але наразі немає жодних підтверджень, що подібні факти справді мали місце.

У  той же час правоохоронці радять бути уважними і проводити з дітьми роз’яснювальну роботу щодо поведінки з незнайомими людьми.

zakarpatpost.net