Чи возять сміття зі Львова у Закарпаття?

Закарпаття не приймало, не приймає й не збирається приймати сміття зі Львова. Про це повідомив Геннадій Москаль в ефірі програми «Про головне» на телеканалі «Тиса-1». На питання ведучого, чи не звертався міський голова Львова Андрій Садовий у Закарпатську ОДА з проханням прийняти сміття зі Львова (бо в області вже ширяться чутки про львівські сміттєвози), голова ОДА відповів:

– Хто бачив сміттєвози, хай піде в церкву й перехреститься. У нас вистачає свого сміття, ми не знаємо, куди його подіти, тому даємо «зелене світло» всім інвесторам, які готові побудувати сміттєпереробні заводи.

Уже дали проект міністру екології та природних ресурсів Остапу Семераку на другу чергу заводу в Яношах (Берегівський район), будівництво якого можна профінансувати з європейських екологічних  грошей, повідомила zakarpatpost.net  прес-служба Закарпатської ОДА.

У нас на чотирьох постах при в’їзді на Закарпаття стоять правоохоронці, які не пропустили жодного сміттєвоза. Тому, повторюю, якщо комусь щось здалося, хай піде в церкву й перехреститься…

zakarpatpost.net