Галас на кодоні. Як вирішити питання пересічки?

Голова ОДА закликає вирішувати питання перетину кордону громадянами України, власниками автомобілів з іноземними номерами, виключно в правовому руслі. Під час програми «Про головне» на телеканалі «Тиса-1» Геннадій Москаль, зокрема, зазначив:

– На останній зустрічі з пані Южаніною (голова Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики) було погоджено, що ініціативна група пропонує свій проект закону щодо «пересічки». Якщо людей не влаштовують зміни, висунуті Комітетом, то треба запропонувати свої і працювати з депутатами, а не влаштовувати акції  на держкордоні. Тому що гойканням і блокуванням нічого не вирішити.

На сьогодні по всій Україні відбувається стільки акцій протесту, що на них у Верховній Раді ніхто вже не звертає увагу. То давайте будемо працювати з фракціями, переконувати їх, що треба приводити наше законодавство до міжнародних Конвенцій. Наскільки я знаю, «пересічники» знову хочуть блокувати кордон. Я нікого відговорювати не буду. Хочете – блокуйте, але таким чином ви самі відрізаєте шлях вирішення цього питання, – повідомляє zakarpatpost.net прес-служба Закарпатської облради.

zakarpatpost.net