Час збирати каміння? На Рахівщині крали гравій

Працівники поліції виявили двох осіб, які незаконно здійснювали завантаження піщано-гравійної суміші з річки Шопурка, що в Рахівському районі. По даному факту розпочали кримінальне провадження

21 жовтня небайдужі жителі Рахівщини надали правоохоронцям інформацію про те, що невідомі особи, на їхню думку, незаконно добувають гравій з річки в смт. Великий Бичків, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Для перевірки інформації на вказане місце негайно прибула група швидкого реагування Рахівського відділення поліції.  Там правоохоронці виявили та зафіксували, як 29-річний чоловік на своєму власному тракторі здійснює завантаження піщано-гравійної суміші з річки Шопурка на вантажний автомобіль «ЗІЛ-131» під керуванням 45-річного мешканця с. Верхнє Водяне.

За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони надр). Максимальна санкція даної статті передбачає обмеження волі на строк до двох років. Деталі та обставини події правоохоронці встановлять в ході досудового розслідування.

zakarpatpost.net