Клоунада в поліції? Священик Віктор Бедь прокоментував затримання сина

Як повідомляв  zakarpatpost.net, сьогодні в Інтернеті з’явилася інформація про те, що вранці 22 жовтня патрульні поліцейські зупинили авто марки “Mercedes” на швейцарських номерах, яким керував  21-річний Юліан Бедь, син Віктора Бедя, екс-нардепа, а тепер Ректора Ужгородської української богословської академії.

Звістка про резонансний випадок швидко пошилася у ЗМІ. Тож на захист сина виступив батько. Він оприлюднив власну версію подій.

«Про роздутий фейковий матеріал щодо мого сина Юліана, з боку окремих співробітників патрульної поліції Ужгорода та Мукачева (за 22 жовтня 2016)

Так звані “оновлені” поліцейські” професіонали затіяли клоунаду навколо мого імені та прізвища, а тепер намагаються щось пояснити: лікар не той, медичний висновок не такий, як їм хотілось підробити, машина не на тих номерах, права не тієї фабрики і т. д.

Хоча про головне забули:
“Як дізналося Мukachevo.net, правоохоронці запропонували юнаку продути “драгер”, він погодився. Апарат показав перебільшення алкоголю у крові у два рази, а саме — 0,46 проміле.
Опісля, вони поїхали на освідчення у найближчу лікарню, де у присутності лікаря повторили процедуру. Тоді вже “драгер” показав результат 0,44.
Але, лікар, Тереш Василь Михайлович, який засвідчував результат написав у висновку, що молодик повністю тверезий”.

Бачите, не громадянин чи молода людина, а “молодик”, і лікар, який не піддався на незаконний тиск з боку новополіцаїв, уже їм не лікарь… І хлопець виявився сином екс-народного депутата України Віктора Бедь (1990 – 1994), що на думку ново поліції слід вже сприймати як правопорушення ?
А про те, що лікар три рази підряд проводив тестовий медичний огляд Юліана і три рази підтвердив відсутність ознак його сп’яніння, забули написати…

А що так затурбувались наші ново поліцейські ? А причина проста – причин для зупинки авто не було, підсунули свій “драгер”, але і він не дав бажаного результату, окрім того Юліан наполіг на медичному огляді, бо чітко знав і заявляв, що не є у стані сп’яніння. Чи може і інше – чиєсь бажання роздмухати дешеву сенсацію ?

Та горе-поліцейські (не знаючи чи не бажаючи знати), не врахували те, що стан сп’яніння визначається, як правило, від медичного показника 0,50 проміле та за результатами додаткового медичного огляду. За відсутності медичних ознак сп’яніння (таких ознак є біля 18) та наявності показників до 0, 49 проміле, за сукупністю результатів медичного огляду, особа вважається такою, що не перебуває у стані сп’яніння… Що і було підтверджено медичним висновком щодо Юліана!

Але “оновленим” нашим поліцейським, типу Пуйко та його напарниці, Лісницькому (колишньому працівнику ДАІ з Мукачівщини, у народі клікуха “десятилітровий”, бо все попрошайнічав гроші на 10 літрів бензину) та їх новопризначеному начальника Марцинишину, з Донецька, який теж раніше працював в ДАІ, закони України наразі не писані… Бажання сенсацій, фейків, красування в ЗМІ, вислужитись і порозказувати казки про нібито боротьбу із “мажорами” – їх більше переймає, ніж чесно виконувати свій професійний обов’язок захисників конституційних прав і свобод громадян.

От Вам і конкретний приклад тієї “призумції невинності” для “оновлених” поліцаїв від Авакова, якої так добиваються «борці» із своїм же народом…
Тож всім раджу, ніколи не дути «ново-даїшникам» в їх фейкові «драгери», а при їх намірах пришити невинним стан сп’яніння, відразу вимагати проведення медичного огляду кваліфікованими лікарями.

До речі, до відома “новопризначених” поліцейських начальників та прокурорів, фотографування та поширення фото-відеоматеріалів з медичного огляду, по відношенню до осіб які проходять такий огляд, як і присутність сторонніх осіб (зокрема поліцаїв) при медичному огляді людини, є грубим порушенням чинного законодавства України…

Чи для керівництва “оновленої” поліції та прокуратури української закони теж не писані ???

А наразі пропоную переглянути відеоматеріал, на якому чітко зафіксовано рівень безкультур’я, правової безграмотності та не відповідності займаним посадам, вище зазначеним «ново-даїшників», – зазначив у сецмережі Фейсбук Віктор Бедь.

 zakarpatpost.net