Діти сховалися у вівчарській колибі, а батьки зняли на ноги всю поліцію Рахова

Пошукову операцію вчора, 25 жовтня, розгорнули співробітники Рахівського відділення поліції між селищами Кобилецька Поляна та Великий Бичків Рахівського району. Правоохоронці 15 годин обстежували ліс та прилеглі до населених пунктів дороги, доки знайшли двох неповнолітніх.

До правоохоронців близько 16 години звернулися батьки зниклих 16-річних дітей, які пішли зі школи в смт. Кобилецька Поляна у невідомому напрямку. В навчальному закладі пояснили, що учні погано себе поводили, тому завуч школи зателефонувала батькам і запросила їх на розмову, крім цього, профілактичну бесіду провели і з дітьми. Після цього неповнолітні покинули школу та зникли.

До пошуку Рахівське відділення поліції залучило 5 оперативних працівників, 8 дільничних, інспектора ювенальної превенції та 4 групи швидкого реагування. Правоохоронці обстежили Кобилецьку Поляну та 30 кілометрів біля населеного пункту. Оскільки до поліції надійшла інформація, що дітей бачили біля лісової дороги і ті рухалися в напрямку смт. Великий Бичків, групи швидкого реагування зупиняли транспортні засоби, що рухалися між населеними пунктами. Пошуки тривали майже 15 годин, правоохоронці обстежували ліс вночі під дощем. О 7 годині ранку працівники поліції знайшли неповнолітніх у вівчарській колибі та передали батькам, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

На батьків буде складено протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні порушення, тобто невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

 zakarpatpost.net