Справний платник за послуги? Ужгородець крав лічильники на воду

Затриманий 34-річний ужгородець вже має дві судимості – за крадіжки та грабежі. 24 жовтня вночі він знову викрав з новобудови водяні лічильники.

24 жовтня в поліцію звернувся житель м.Ужгорода, який працював прорабом на будівництві. Заявник повідомив, що до новобудови на вул.Гвардійській вночі проникли невідомі та демонтували 10 лічильників на воду, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Ужгородські оперативники вжили необхідних заходів та затримали причетного до даної крадіжки чоловіка – 34-річного ужгородця. Він вже має дві судимості за вчинення крадіжки та грабежу.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу. Працівники кримінальної поліції перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших злочинів.

На батьків буде складено протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні порушення, тобто невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

 zakarpatpost.net