У ДТП на Воловеччині травмувалося 6 людей

25 жовтня ввечері на трасі Київ-Чоп у Воловецькому районі зіткнулися автомобілі «Хюндай», за кермом якого перебувала жінка з Київської області, та «Рено»,  в якому їхала сім’я із Жденієва. Травм зазнали 6 людей, серед яких 4 жінки.

25 жовтня близько 18-ї години у Воловецьку поліцію надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими на 726-му кілометрі дороги Київ-Чоп. На місце події прибула слідчо-оперативна група , повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Працівники поліції з’ясували, що 48-річна жінка, яка керувала автомобілем «Hyundai» на слизькій від дощу дорозі не впоралася з керуванням та виїхала на зустрічну смугу руху. Жінка допустила зіткнення з автомобілем «Renault», в якому їхала сім’я – чоловік, дружина та двоє дітей віком 12 і 13 років.

Внаслідок ДТП травмувалися всі 6 людей, які перебували у цих автівках. У жінки водія автомобіля «Hyundai» лікарі діагностували перелом ноги, вона перебуває в хірургічному відділенні Воловецької лікарні. Решту потерпілих після надання першої меддопомоги лікарі відпустили додому.

За даним фактом поліція проводить досудове розслідування. Автомобілі затримано на спецмайданчик. Експертиза засвідчила, що обидва водії були тверезі.  Фото додамо згодом.

Проведеними розшуковими заходами оперативники встановили, що кардіжку скоїла 17-річна мешканка Перечинщини.

Дівчина мала намір продати викрадений велосипед своїм знайомим. Але працівники поліції знайшли її швидше, ніж їй вдалося збути його. Речовий доказ вилучено.

Раніше ця дівчина в поле зору правоохоронців не потрапляла. На відміну від її молодшої 15-річної сестри, яка не так давно викрала від своєї родички гаманець з грошима в сумі близько однієї тисячі гривень.

За даними фактами слідчі проводять досудове розслідування.

 zakarpatpost.net