Для інвалідів в Ужгороді споруджують спортивно-реабілітаційний центр

28 жовтня, в Ужгороді відбудеться закладання першого каменю під будівництво спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників антитерористичної операції.
На місці колишньої котельні до кінця 2019 року планують звести хостел для інвалідів, спортзал, масажні та інші реабілітаційні кабінети. Передбачено реконструкцію складу під котельню та благоустрій території.

Спортивно- реабілітаційний центр дасть змогу забезпечити належні умови для занять спортом (волейболом, баскетболом, настільним тенісом, пауерліфтингом і фехтуванням) людей з обмеженими фізичними можливостями та інвалідів-учасників АТО.

В нинішньому році на будівництво спортивно-реабілітаційного центру виділено 3 з половиною мільйона гривень з обласного та міського бюджетів, а також з Державного фонду регіонального розвитку, повідомили виданню zakarpatpost.net у прес-службі ОДА.

Будівництво цього об’єкту в обласному центрі ініціював Закарпатський обласний осередок Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату.

Урочисте закладання першого каменю під будівництво спортивно-реабілітаційного центру та капсули з посланням для майбутніх поколінь відбудеться о 13 годині за адресою: вулиця Тихого, 13б.

https://zakarpatpost.net