Чудовиська і монстри заполонили центр Ужгорода

Вулицями Ужгорода розгулюють потвори, чудовиська і дивні нечисті створіння, які в ніч із 31 жовтня на 1 листопада вилізають із потойбічного світу на цей.

Все почалося з тематичного міні-ярмарку в харчевні  «У Босоркані», який провели волонтери руху  підтримки закарпатських військових, де можна було скуштувати різні смаколики: пальці відьми, міцні напої “Мольфар” та “Мавчине зілля”, солодощі та багато іншого.

Також для шанувальників містичного свята у місті працювали фотозони, де бажаючі могли сфотографуватися біля фантастичних декорацій. До речі, як уже повідомляв zakarpatpost.net, нині кав’ярні міста були яскраво і видовищно прикрашені різними павучками, павутинками, динями, свічками, віниками та привидами. Це  додавало відвідувачам хорошого настрою та радувало дітей.

Відтак на площі Театральній пройшов конкурс на кращий костюм у трьох категоріях: діти, підлітки, дорослі, а вулицями міста курсував парад веселої нечистої сили.

На сцені ж не обійшлося і без виступів та танців. Хоча учасників було і не надто багато, та всі вони були одягненими у незвичні костюми, з яскравим  макіяжем. Особливо розвагам  раділа малеча.

Крім того, у рамках відзначення Дня усіх святих ужгородці та гості міста мали змогу взяти участь у відкритій нічній Геловін-екскурсії.

Хоча зараз довкола американського свята з кельтським корінням серед закарпатців і виникає чимало дебатів, та в Ужгороді воно пройшло весело і насичено.

zakarpatpost.net