Що цікавило представників ОБСЄ в Мукачеві?

Сьогодні, 3 листопада, в Мукачеві відбулася зустріч тимчасово виконуючого обов’язки начальника Мукачівського відділу ГУНП, підполковника поліції Михайла Петрище з представниками ОБСЄ в Україні Джеймсом Ханте та Мирославом Демко.

Передовсім  гостей-іноземців  цікавила криміногенна ситуація у Мукачеві. Михайло Петрище запевнив, що ситуація у Мукачеві залишається стабільною та  контрольованою , повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

«Ми робимо все для того, щоб місцеві мешканці  та гості міста почувалися у безпеці. Працівники поліції завжди готові забезпечити правопорядок та оперативно реагувати на надзвичайні ситуації», – зазначив Михайло Петрище.

 Керівник поліції розповів, що наразі у області, зокрема і в Мукачеві триває відпрацювання, метою якого є стабілізація криміногенної обстановки та підтримання публічної безпеки. Також, наголосив на перших результатах – затриманні особи, яка причетна до серії крадіжок камер відеоспостереження.

На завершення представники ОБСЄ подякували керівнику та  висловили побажання й надалі співпрацювати із закарпатськими правоохоронцями.

zakarpatpost.net