На Мукачівщині 26-річна жінка зарізала свого чоловіка

В с.Ракошино Мукачівського району під час святкування дня народження 26-річна жінка нанесла ножове поранення своєму чоловікові, яке стало для нього фатальним…

13 листопада близько 21 години вечора в поліцію зателефонували медики та повідомили, що в кареті швидкої допомоги помер 30-річний чоловік. В нього лікарі виявили ножове поранення в область грудної клітки, тому й повідомили поліцейських. Лікарі зазначили, що потерпілий знаходився за місцем проживання. Туди негайно прибув наряд поліції.

На місці події правоохоронці з’ясували, що дане тілесне ушкодження померлому нанесла його 26-річна дружина. В той день вони святкували день народження. Разом розпивали спиртні напої… Потім між подружжям виникла сварка, в ході якої жінка, яка саме розрізала ножем торт, нанесла один удар чоловікові в область грудей. Оговтавшись, вона викликала «швидку», проте було пізно, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Жінку затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу й поміщено в ізолятор тимчасового тримання Мукачівської поліції. За даним фактом слідчі проводять розслідування та готують матеріали для направлення до суду, який обиратиме міру покарання жінці, яка вбила свого чоловіка.

zakarpatpost.net