Закарпатська прокуратура святкує професійне свято

У переддень дня працівників прокуратури, в прокуратурі Закарпатської області відбулися урочистості з нагоди професійного свята.

Привітати прокурорів прийшли голова облдержадміністрації Геннадій Москаль, перший заступник голови облради Йосип Борто, керівники правоохоронних, судових та державних органів регіону.

Відкриваючи зібрання, виконувач обов`язків прокурора Закарпатської області Андрій Манькут наголосив, що: «Ми живемо у непрості  часи, часи змін та реорганізацій. Впевнений, що ми здолаємо історичні виклики, які постали перед Україною. Дамо достойну відповідь як зовнішній агресії, так і внутрішньому ворогу, ім’я якому – корупція»

За вагомі досягнення у роботі, ініціативу, оперативність в роботі та з нагоди професійного свята працівників прокуратури нагороджено грамотами та подяками від обласної державної адміністрації, обласної ради, держприкордонслужби.

До дня працівників прокуратури було відзначено нагородами і подяками Генерального прокурора та прокурора області співробітників, які проявили свої професійні якості та сумлінно виконували свої обов’язки.

https://zakarpatpost.net