«Народний фронт» підтвердив статус державницької і реформаторської політичної сили

В офісі партії «Народний фронт», яку очолює екс-прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, підбили підсумки роботи фракції протягом часу дії нинішнього парламенту та за 2016 рік.

Тут із гордістю відзначили, що “Народний фронт” – найактивніша парламентська фракція, яка «проштовхує» ключові реформи й захищає інтереси військових та оборони. За два роки Верховної Ради ухвалено 160 законів за ініціативи Уряду Арсенія Яценюка та 153 – за ініціативи «Народного фронту». Це з 530 ухвалених парламентом за взятий період. За цей час фракція «Народного фронту» неодноразово визнавалася найбільш дисциплінованою та найбільш реформаторською.

Так, згідно з дослідженням VoxUkraine, у рейтингу ТОП-100 депутатів, які найчастіше голосують за реформаторські законопроекти, 48 – представники «Народного фронту». Комітет виборців України своєю чергою дослідив, що «Народний фронт» на 82% виконав свою передвиборчу програму, посівши, таким чином, перше місце серед усіх парламентських партій.

Депутати фракції регулярно очолювали рейтинги мажоритарників, які найактивніше працюють за показниками законодавчої роботи та активності у виборчих округах.

Зокрема, згідно з дослідженням ОПОРИ, Ігор Гузь, Максим Бурбак, Павло Дзюблик та Олександр Кодола були найактивнішими серед мажоритарників в серпні, вересні та жовтні 2016.

Нардеп із Закарпаття Валерій Лунченко потрапив до рейтингу лідерів думки у соціальних мережах.

Прес-служба Закарпатської обласної організації “Народний фронт”