У Закарпатті інспектують автодороги

Обласна робоча група вивчає стан реалізації закарпатських проектів, які нині виконуються в області за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Зокрема, оглянули виконання капітального ремонту будівлі дошкільного навчального закладу №2 в смт. Воловець, реконструкції системи теплопостачання Соймівської ЗОШ, Міжгірського району та поточного ремонту автомобільної дороги місцевого значення Синевир – Колочава–Буштино, повідомила zakarpatpost.net  прес-служба Закарпатської ОДА.

Реконструкція цих об єктів, яка здійснювалася цьогоріч за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів (90% та 10% відповідно) наразі завершена, кошти освоєні в повному обсязі, – інформують у департаменті економічного розвитку та торгівлі ОДА.

«Завдяки капітальному ремонту садочку у Воловці, якого заклад не мав за останні тридцять років, вдалося вирішити, зокрема, його велику енергозатратність. У Соймівській школі в результаті реконструкції встановили твердопаливний котел. На Міжгірщині відремонтовано покриття автодороги Синевир-Колочава-Буштино. У цьому районі за кошти ДФРР цьогоріч відремонтовано і дорогу до озера Синевир, що значно збільшило кількість туристів у цьому напрямку», – повідомив директор департаменту Денис Ман.

Наразі в області за кошти державного воду регіонального розвитку реалізовується 90 проектів. Завершити об’єкти в усіх районах планують до кінця року.

zakarpatpost.net