Що дарувати закарпатцям на Новий рік?

Новорічні клопоти, як правило починаються не в новорічну ніч, а задовго до неї… навіть за місяць. Уже зараз закарпатці актино закуповують сюрпризи близьким. Однак часто багато хто не знає, на чому саме зупинити сій вибір.

Тому кілька корисних рекомендацій не зашкодять…

Передусім, починайте заздалегідь придивлятися до того, що пордобається вашим знайомим, і про що вони мріють весь цей рік.

Ну, а ми допоможемо вам корисними порадами про те, що подарувати на Новий рік 2017 і як здивувати ваших близьких, – пише «Дім мрії».

Новорічна символіка в сувенірах і подарунках

Досить часто подарунки на свято підбирають відповідно до символіки наступного року. Новий рік 2017 – це рік вогняного півня, тому подарунки і сувеніри можуть бути яскравими, помітними і позитивними.

У якості новорічних подарунків з символом 2017 року можуть бути подушки або пледи з відповідним малюнком, саморобні вишиті або в’язані сувеніри з півниками, статуетки, ялинкові іграшки, свічки аналогічної форми тощо.

У новорічних подарунках на рік Півня 2017 повинні переважати вогняні відтінки: червоний, жовтий, помаранчевий, золотистий. З цієї причини особливо популярними подарунками стануть прикраси з золота, яскрава біжутерія, різнокольорові елементи декору для дому.

Не варто забувати і про те, що саме оформлення подарункової упаковки теж має відповідати вимогам цієї ночі. Якщо сам подарунок виявився не таким яскравим, як передбачається в рік вогняного півня – підберіть відповідну упаковку.

Обгортка з яскравими малюнками та візерунками, стрічками і великим бантом сподобається і дорослим, і дітям. Тому перегляньте фото оформлення новорічних подарунків, щоб здивувати свої рідних і близьких не тільки квітами, але і креативним підходом до дизайну.

Пропонуємо вам розглянути найпопулярніші ідеї новорічних подарунків 2017:

для колег краще вибирати подарунок, який має практичне застосування. Блокноти з тематичним декором, візитниці, ручки, набори чаю або кави, алкоголь – все це можна буде використовувати або в роботі, або під час корпоративу в честь свята. Подарунок на новий рік 2017 Півня з такої нагоди можна вибрати, орієнтуючись на звички або риси характеру кожного з колег (якщо їх небагато). Наприклад, для жінок відмінним подарунком стануть аромалампи, посуд, предмети для будинку, а чоловіки оцінять портсигари, краватки, USB флешки або навушники;

батькам можна приготувати подарунок, який уособлює домашній затишок. Теплий халат або плед, торт, приготований своїми руками, дрібну техніку для дому, постільну білизну. Мамі можна подарувати гроші… для догляду за собою або прикраси, аксесуари для кухні, сервіз, сумку і т.д. Для батька пошукайте що-небудь з техніки (наприклад, планшет), гаманець, теплий шарф. Відмінним подарунком для мами з татом стане що-небудь, відповідне до їхніх захоплень;

подарунок чоловікові повинен символізувати любов, увагу і турботу. Звичайно, можете запитати, чого він хоче, але краще заздалегідь поспостерігати за його інтересами – і вибрати подарунок самостійно. Тематичним і практичним подарунком стане термокружка на роботу, дрібна техніка (бездротова миша, навушники або навіть Playstation), аксесуари в машину, запонки, візитниця. Багато чоловіків мріють про вертоліт або яхту на радіоуправлінні, тому ви можете порадувати чоловіка і такими іграшками;

дружина ж не оцінить подарунок, який натякає на кухню або її зовнішність, тому краще зупинитися на милому презенті (наприклад, іграшках) або вишуканому подарунку, що підкреслює її красу. Золоті прикраси, парфуми, стильний шарфик або путівка в подорож на двох – кращий варіант для вашої коханої дружини;

при виборі подарунка для дітей важливо орієнтуватися на вік і стать: наприклад, для хлопчика до 10 років підійдуть іграшки у вигляді супергероїв, настільні ігри, машинки на радіоуправлінні. Хлопчик-підліток оцінить подарунок, що відповідає його хобі, а для вже зовсім дорослого сина виберіть новий телефон, фотоапарат або іншу потрібну йому техніку. Маленькі дівчатка люблять грати в ляльки, тому ви можете подарувати їм нову іграшку для колекції або іграшкові меблі. Також дівчаткам сподобаються будь-які яскраві м’які іграшки. Для дівчаток-модниць старшого віку виберіть косметику, біжутерію або гарний одяг. А якщо вона цікавиться рукоділлям – пошукайте спеціальні набори, наприклад, з вишивання або ліплення.

Універсальним подарунком стануть сувеніри на 2017: магніти, кружки, ялинкові іграшки, календарі, свічники. Вони підійдуть для людей різного віку і статусу і не будуть коштувати вам особливих витрат.

zakarpatpost.net