2017 рік Півня: у чому закарпатцям потрібно зустрічати, що має бути на столі

2017 рік Півня. Зовсім мало часу залишається до настання Нового року. Кожен будинок поступово огортає передсвятковий настрій і відповідна суєта. Все це змінюється радістю і неймовірними очікуваннями чогось хорошого, що має настати разом з 2017 роком, який пройде під знаком Вогненного Півня, який дуже специфічний в своїх бажаннях.

Здобути прихильність Вогненного Півня в новому 2017 році нелегко, доведеться виглядати не просто красиво, а карколомно. Новий господар майбутнього року обожнює шик, тому зустрічати його в стриманих нарядах і пуританських образах просто неприпустимо. Образи повинні бути сміливими, яскравим і невимушеними, але головне – не перегнути палицю.

У чому зустрічати Новий рік 2017

Перевага кольору для зустрічі яскравої пари \ “півня і вогню \”: червоний, жовтий, золотистий, зелений, теракотовий, оранжевий, синій і чорний. Вибираючи колір, слід орієнтуватися на свої смакові уподобання. Крім того, колір повинен відповідати загадувати бажання. Чого ви хочете для себе в новому році?

Червоний колір відповідає за залучення любові і влади в наше життя. Колір сім’ї – зелений. Жовтий і золотий – кольори багатства і достатку, а також здоров’я. Чорний і синій кольори сприяють кар’єрі, а теракотовий і помаранчевий успішного освоєння нових знань. Білий і срібний символізують оновлення в життя, допомога в чомусь новому.

Відтінок і насиченість кольору вибирайте відповідно до свого кольоротипу зовнішності.

Найбільш жіночним і святковим вибором буде плаття. Продовжимо тему квітів: вибравши червону сукню, знайте, ви привернете багато уваги і до цього потрібно бути готовою. Якщо вірити відомій пісні \ “Ladi in red \” Кріса де Бурга, в такій сукні всі чоловіки будуть у вас закохані.

Червона сукня – це класика вечірньої моди поряд з чорними комплектами. Воно дуже ефектно підкреслює фігуру, зробивши акцент на її вигинах. Вибравши цей колір, не забудьте підібрати помаду схожого відтінку, це буде правильне поєднання.

Оксамит – наймодніший тренд 2017 року і самий вечірній матеріал. Багато хто боїться носити оксамит, вважаючи, що він буде повнити або старити, але насправді цього не станеться якщо ви правильно підберете фасон сукні.

У оксамиті просто чудово виглядають ретро-фасони – це останній писк моди. А якщо душа вимагає загальної уваги вибирайте сукні до підлоги з відкритою спиною.

Ми звикли до глибоких декольте, відкритим плечах і високим розрізах. Але гола спина – це варіант для дуже сміливих. Це самий актуальний тренд в Голлівуді. Зірки не ніколи соромляться! У плаття з відкритою спиною головне правильно підібрати зачіску, переконайтеся, щоб волосся не закрили всю красу.

Символ року 2017 по вподоби доведеться бохо стиль, який поєднує драматичність і натуральність, багатошаровість, що поєднує різні фактури тканин, а також мудрі принти – наприклад, з мотивами в стилі етно або поп-арт, графічними, флористичними і футуристичними візерунками, ефектом різнобарвною мозаїки. Щоб не розгнівати господаря майбутнього року – Півня, в наряді не слід допускати натяків на хижаків – рекомендується відкласти нагадують про них аксесуари – наприклад, зі шкіри рептилій.

До новорічного поряд рекомендується вибрати аксесуари з незвичайним дизайном. Вельми ефектно на святі будуть виглядати дорогі прикраси з дорогоцінними або напівкоштовними каменями, срібні або золоті – Півень їх особливо вітає. Можна також доповнити модний образ яскравої великої біжутерією, а також перловим або кораловим намистом.

Що готувати на рік Півня 2017: що має бути на столі

Щоб не дратувати Червоного Півня, потрібно перш за все виключити з меню страви з м’яса птиці, а також цілісних яєць. Щоб Господар не гнівався на вас. А ось риба і морепродукти в будь-якій кількості будуть доречні. Порадуйте гостей стравами з кальмарів і креветок.

Більше фруктів, овочів, як свіжих, так і консервованих, зелені. І вам корисно, і Півневі втіха. З основних страв підійде свинина, яловичина, баранина, та до того ж, якщо можливо, цілісним шматком, запеченим у фользі або рукаві з ароматними травами.

Солодкий стіл може бути традиційним. Одне побажання: прикрасьте торт, тістечка, печиво хоч якимись зернами злаків, наприклад, кунжутом, льоном. Як легкі десерти до речі підійдуть ягідно-фруктові муси або желе.

У Вогненного Півня проблеми з алкоголем, так як він натура буйна, задирлива, легко йде на конфлікт, тому міцні напої відкладіть в сторону або вживайте дуже помірно. Постарайтеся не передати куті меду. А посваритися в свято – це вкрай погана прикмета. Тому зустрічаємо новий 2017 рік півня, мирно посміхаючись, без конфліктів, уникаючи серйозних гострих тем.

zakarpatpost.net