Ужгородські «домушники» крали ноутбуки

17-річний ужородець підозрюється в скоєнні кількох крадіжок, зокрема, грошей і ноутбуків. На юного крадія очікує кримінальна відповідальність, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

У поліцію звернулися жителі будинку на вул.Бачинської в м.Ужгороді. Скориставшись відсутністю господарів, у їхні помешкання шляхом злому замків проникли невідомі зловмисники. З одної квартири викрали ноутбук марки «Самсунг» і гроші в сумі 1000 гривень, з іншої – таку ж техніку й грошові кошти.

Справою зайнялись працівники кримінальної поліції обласного центру. В ході оперативно-розшукових заходів у поле зору правоохоронців потрапили двоє місцевих юнаків: одному – 17, другому – 24 роки. Старший вже має судимість за скоєння крадіжок.

У зловмисників знайшли викрадені ноутбуки, обох їх притягають до відповідальності за ст.185 ч.3 Кримінального кодексу  (Крадіжка з проникненням у приміщення). Слідчі також перевіряють фігурантів справи на причетність до аналогічних майнових злочинів, скоєних на території міста.

zakarpatpost.net