На Закарпатті шукають нового директора обласного театру драми та комедії у Мукачеві

Управління культури ОДА оголосило конкурс на посаду директора Закарпатського обласного театру драми та комедії що у Мукачеві.
Для участі в конкурсі необхідно подати:
– заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”;
– автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по-батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (в тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону й адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
– копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
– два рекомендаційні листи довільної форми;
– мотиваційний лист довільної форми.
Зазначені документи надсилаються на поштову адресу: 88008, м.Ужгород, пл.Народна, 4, управління культури, к.543 та електронну адресу uk.zakarp@gmail.com.

Прийом документів для участі в конкурсі здійснюється протягом 30 днів з дня оголошення конкурсу, повідомили zakarpatpost.net в управлінні культури ОДА.

Додатково просимо подати копії документів про трудову діяльність та проекти програм розвитку відповідного закладу культури на один і п’ять років.

Відповідно до вимог статті 21 Закону “Про культуру” управління культури до 17 січня включно приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсної комісії.

https://zakarpatpost.net