Ужгородка впала у відкритий люк. ФОТОФАКТ

Мешканка міста над Ужем із обуренням звернулася до комунальних служб через те, що на вулицях міста є незакриті каналізаційні колектори.

zakarpatpost.net уже неодноразово піднімав тему відкритих люків в Ужгороді.

На жаль, нещастя уникнути не вдалося.

«Хто несе відповідальність за відкриті люки в Ужгороді? Я щойно потрапила до відкритого люку», написала у соціальній мережі Фейсбук Vika Kevi.

Слід зазначити, що жінці нещодавно лише зняли із ноги гіпс і ось вона втрапила у нову халепу.

«На моєму місці може опинитися кожен. Я вже не кажу про дітей які бігають і радіють снігові», – зауважує ужгородка. – «Куди дивиться мерія, ЖЕКи? Тему відкритих люків піднімали вже всі, кому не лінь. Але чому нічого не змінюється? Чому ми продовжуємо жити за принципом моя хата скраю? Тому що всім все одно до того моменту, поки вас це не торкнулося. Мене кожного разу дивує, що після чергової трагедії, яку можна було б запобігти, у нас починаються численні перевірки з погрозами всіх звільнити і все привести в порядок. Але проходить час, все затихає. Грізні начальники вдали, що всіх покарали, підлеглі зробили вигляд, що злякалися. І так до наступної трагедії. Слава Богу все обійшлося.

Пані Вікторії з люку допомогли вибратися випадкові перехожі, яким вона щиро вдячна.

Однак жінка запитує, доки ще в місті будуть відкриті каналізаційні колодязі і пропонує їх закорковувати належним чином, аби кришки не крали та й люки не змогли відкривати всі, хто має таке бажання.

zakarpatpost.net