На Закарпатті знову обмежено рух вантажівок

Інтенсивний сніг, що посилився на Закарпатті перед обідом п’ятниці (13.01), значно ускладнив і до того непростий рух автомобілів по дорогах області. На різких підйомах, серпантинах і перевалах фури починають пробуксовувати, внаслідок чого виникають затори, повідомила zakarpatpost.net  прес-служба Закарпатської ОДА.

– Всюдихідна рятувальна техніка не встигає буксирувати вантажівки до безпечних ділянок, а черги з автомобілів унеможливлюють нормальне розчищення й підсипку доріг, – зазначає Геннадій Москаль. – Тому прийнято рішення ввести на Закарпатті з 12.00 тимчасове обмеження для руху фур по трьох напрямках – окружній Ужгорода, яка веде до вантажного терміналу на українсько-словацькому кордоні, на трасі «Мукачево – Рогатин» і на трасі «Київ – Чоп» (особливо проблемна ділянка тут – Абранський і Латірський перевали біля пункту пропуску в Нижніх Воротах на Воловеччині).

Обласному управлінню поліції доручено зупиняти фури й направляти їх до відстійників, а автодорожникам – залучити максимум техніки для розчищення та підсипки автодоріг. Обмеження на рух фур буде діяти до нормалізації погоди та забезпечення нормального проїзду.

zakarpatpost.net