В Ужгороді вантажінка збила пенсіонерку

Учора передобідньої пори в м.Ужгороді під колеса вантажівки «Вольво», яка привезла товар у магазин, потрапила 85-річна жінка. «Швидка» доправила бабусю до лікарні, в неї перелом і обширна рана ноги. За даним фактом розпочато слідство. Водій був тверезий.

Як повідомляє zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції, 19 січня близько 11.50 в поліцію надійшло повідомлення від жителя м.Ужгорода про те, що на перехресті вулиць Капушанська-Белінського вантажний автомобіль здійснив наїзд на жінку похилого віку. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що потерпілу збив вантажний автомобіль «Вольво», за кермом якого перебував 36-річний житель Волинської області. Водій привіз товар у супермаркет м.Ужгорода. Здаючи назад, не помітив жінку і скоїв на неї наїзд. За іншою інформацією, потерпіла підсковзнулася на слизькому тротуарі й потрапила під колесо.

«Швидка» доставила потерпілу до лікарні, де в неї діагностували перелом лівої гомілки та обширну рвано-скальповану рану всієї ноги. Пенсіонерка перебуває на лікуванні в травматологічному відділенні, на неї очікує операція.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.286 ч.1 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило травмування людини). Обставини автопригоди з’ясовують слідчі. Експертиза встановила, що водій вантажівки був тверезий.

zakarpatpost.net