Цап повідомив, що за ним стежать

У соцмережі Фейсбук заступник міського голови Ужгорода повідомив про останні події, пов’язані з його «корупційною» справою.

“Я гадаю, що найближчі декілька днів-тижнів буду тішити ФБ товариство усілякими цікавинками (обіцяв же максимальної публічності).

Не буду засоряти стрічку такими дрібницями, як реєстрація правоохоронцями заяви про злочин за три тижні до дня ніби-то його скоєння або ж трьома розмірами “хабаря” у трьох різних процесульних документах.

Щойно на проспекті Свободи підійшов до мене чоловік і з таємничим голосом запропонував посприяти уникнути опублікування ряду відео за моєї участі, де я веду якісь компрометуючі розмови. Ціна послуги -5000$. Я попросив “добродія” скинути їх мені в приват і пообіцяв розрахуватися.)))

Почали з’являтися різні ділки-аферисти, які пробують на цій комічній історіі щось заробити. Гадаю, ні для кого не є вже секретом справжня мета цієї історіі, сценарій якої можна коротко сформулювати “наїхати-залякати-ізолювати-розвести на гроші”.

Так от, шановні – я ЗНАЮ, що ви мене “пишете” цілодобово. І я дійсно говорю з УСІМА про ВСЕ, що може допомогти мені виявити і зрозуміти механізм реалізаціі можливих корупційних схем в міській раді. Інакше можете роками з важливим виглядом сидіти у своєму кріслі, у той час як за стінкою або ж поверхом нижче або вище робитимуться темні справи. Не помилюся, якщо висловлю припущення – від багатьох подібних розмов-пропозицій у пересічного громадянина волоси стали б дибки.

П.с. Матеріалу про обставини цієї справи та фігурантів-“потерпілих” вже назбиралося на не одну публікацію.)))

Всім приємних вихідних!” – написав Іштван Цап.

zakarpatpost.net