На пішохідному мості варто би встановити додаткову ілюмінацію

Після того, як  відключили гірлянди на пішохідному мості, у сутінках він дещо втратив колишню принаду.

Звичайно, ілюмінація, додає мосту певного шарму. Але час від часу освітлення виходить із ладу… підсвітка вигорає… Та й верхня частина конструкції вночі є досить темною, незважаючи на те, що там встановлено десять світильників, які, щоправда, світять не дуже яскраво.

А пішохідний міст є справжньою візитівкою Ужгорода, у багатьох взагалі Закарпаття асоціюється саме з ним.

Останнім часом на мапі міста з’являється все більше освітлених об’єктів. Скажімо, міст Масарика після того, як його оздобили світлодіодними прожекторами та підсвіткою став дуже гарним. Проте не завадило б підсвітити і фасад та довколишню територію обласного Драмтеатру. Там вечорами гуляє багато молоді… та й видно заклад культури і з набережних, і з самого пішохідного моста.

Тож чому б не подбати про ще більшу естетичну принаду  Ужгорода?

Місто має бути гарним та затишним як для самих містян, так і для туристів.

Тому zakarpatpost.net звертається до Ужгородської міської ради з пропозицією встановити додаткову ілюмінацію на верхній частині пішохідного мосту. Це можуть бути не гірлянди, які є більш доречними тільки під час зимових свят, однак якісь елементи підсвічування у такому людному місті потрібні. Щодня через міст проходять тисячі людей… при чому не тільки вдень.

Освітлений пішохідний міст може придати місту більшого шарму і Ужгород може стати ще кращим. А ми ж усі саме цього й прагнемо.

zakarpatpost.net