Закарпатці разом з поляками починають підкорювати зимові вершини

4-5 лютого у Воловецькому районі у рамках Відкритої першості Закарпатської області та Національної серії  «Кубок Карпат» з ралі відбудеться перший етап змагань під назвою «Зимові вершини».

Участь у відкритій першості Закарпатської області з ралі візьмуть  спортсмени провідних клубів України. Наразі свої заявки подали 12 екіпажів. Серед них – багаторазові переможці етапів Чемпіонату України з ралі та інших гоночних серій. Також траса зацікавила іноземних гонщиків і на сьогодні у стартовому списку двоє спортсменів з Польщі, повідомляє zakarpatpost.net прес-служба Закарпатської ОДА.

Змагання проводитимуться в абсолютному, особистому та командному заліках.

Урочисте відкриття першого етапу – 4 лютого о 17.00 у селі Нижні ворота Воловецього району. Самі ж змагання стартують наступного дня о 10.00 в селі Верб’яж і проходитимуть на старому  Верецькому перевалі, розташованому на кордоні Львівської та Закарпатської областей. Церемонія нагородження переможців і призерів ралі пройде 5 лютого у Нижніх воротах.

Організацію та проведення змагань здійснюють управління молоді та спорту Закарпатської ОДА спільно з громадською організацією «Галицький автомобільний клуб» та місцевим осередком Автомобільної Федерації України у Закарпатській області «Закарпатський обласний Автомобільний Клуб».

Довідково:

Третя Національна ралійна серія «Кубок Карпат» 2017  проводиться Галицьким Автомобільним Клубом (директор – Сергій Єженков).

У 2017 році серія складатиметься з 4-х етапів:

4-ті «Зимові Вершини»  (4-5 лютого 2017 року). Місце проведення:  Львівська та Закарпатська області.  Покриття  траси: сніг

4-ті «Ворота України»  (10-11 червня 2017 року). Місце проведення: Львівська та Закарпатська області. Покриття траси:  асфальт

«Львівський стандарт»  (сумісний етап з Чемпіонатом України з міні-ралі «Кубок Лиманів»). Дати: 21-23 липня 2017 року.  Місце проведення: Львівська область. Покриття траси: гравій.

15-те «Ралі Галіція» (07-08 жовтня 2017 року). Місце проведення:  Львівська область.  Покриття: гравій

zakarpatpost.net