Через соцмережі чоловік продавав українок у китайські борделі

Дівчат для надання сексуальних послуг чоловік агітував у соцмережах обіцянкою високої зарплатні – 5-7 тис. доларів США на місяць.

В аеропорту “Бориспіль” правоохоронці затримали мешканця Чернігова, який займався продажем українських дівчат у китайські борделі у якості секс-рабинь.

зарплатні – 5-7 тис. доларів США на місяць. Про це інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, інформує ipress.ua.

Кандидаток набирав з числа малозабезпечених та неблагополучних родин. За кожну дівчину китайські подільники обіцяли чернігівцю 850 доларів.

В аеропорту зловмисника затримали, коли він проводжав одну зі своїх жертв до Китаю. У дівчини на руках були квитки до Пекіна. Знали в поліції ще про трьох завербованих і готових до переправлення дівчат.

Вербувальника затримали й помістили до ізолятора тимчасового тримання. Дівчину повернули додому.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

Нагадаємо, у 2016 році співробітники Держприкордонслужби припинили функціонування 11 каналів торгівлі людьми та викрили 6 злочинних груп, у складі яких 12 осіб.

zakarpatpost.net