Восьмирічна іршавчанка пішла з дому через конфлікт із-за комп’ютера

Менше ніж за годину поліція розшукала 8-річну дівчинку, яка втекла з дому. Зараз дитина перебуває вдома і її життю чи здоров’ю нічого не загрожує, повідомляє zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

До поліції Іршави звернулася 28-річна жінка та повідомила, що з дому зникла її 8-річна дочка. Жінка розповіла,що напередодні між ними з дочкою виник конфлікт через її тривалу гру на комп’ютері. Після чого мати пішла займатися домашніми справами, оскільки як пояснила, у неї ще троє малолітніх дітей, серед яких і немовля. Тоді ображена дівчинка й втекла з будинку.

Майже в той самий час до поліції зателефонував перехожий, який повідомив, що по вулиці без взуття та верхнього одягу гуляє маленька дівчинка. Працівники поліції одразу ж вирушили за адресою, яку вказав чоловік. Дівчинка розповідала правоохоронцям, що приїхала з Мукачева, а де її мати вона не знає. Однак з’ясувалося, що це саме та зникла дівчина, яка і розшукується.

З дівчинкою та її матір’ю поспілкувалися працівники ювенальної поліції. На матір було складено адміністративний протокол. Наразі життю та здоров’ю дитини нічого не загрожує. З матір’ю правоохоронці провели профілактичну бесіду про небезпеку ситуацій, коли малолітня дитина опиняється на вулиці без нагляду батьків.

zakarpatpost.net