В Ужгород приїхав Остап Ступка

Сьогодні до Ужгорода, вперше за 30 років, із виставою «І тільки смерть розлучить нас» приїхав народний артист України, актор театру та кіно Остап Ступка.

У головних ролях ужгородці також побачать Костянтина Костишина та Катерину Кістень. Італійська комедія положень та стосунків легка, любовний трикутник, життєві ситуації – це рівень хорошого гумору. Турне з виставою закінчиться 7 березня у Вінниці.

У прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» Остап Ступка розповів, як їздив із цією виставою на Донбас, в Маріуполь, Кам’янське, Чернігів.

«Глядачі сприймали все відкрито, хоча і нарікали, що про них забули, адже вистав та різного роду культурних подій бачать надзвичайно мало», – зауважив актор.

«Українське кіно сьогодні знаходиться на зародковому етапі. На державних грошах далеко не поїдеш. Необхідні приватні інвестиції», – так про кіно висловився найвідоміший український театральний діяч.

Також додав, що кіно треба знімати вчасно. Це проблема нашого кінематоргафа.

Актор дуже засмутився, коли дізнався, що в обласному театрі йде одна вистава на тиждень. Каже, це дуже мало попри те, що Ужгород – маленький обласний центр, порівняно з іншими.

«Якщо в нас є Міністерство культури в Україні, то його завдання, щоб театри грали не одну виставу на тиждень, як в Ужгороді», – підсумував Остап Ступка.

Альона КОЛОДІЙ, газета «Наш Ужгород», ексклюзивно для zakarpatpost.net