До Ужгорода приїде «Поїзд «Одеса-мама»

Залізничну пригоду Руслани Писанки та Олега Філімонова ужгородці зможуть побачити 28 березня.
Сьогодні гумористичний жанр кілька дискредитований, тому глядачеві завжди приємно, коли йому нагадують, що таке хороша комедія.

Вистава «Поїзд« Одеса-мама »- якраз така постановка, в якій театральні експерименти авторів органічно зливаються з точною роботою режисера Ігоря Славинського і блискучою акторською грою Руслани Писанки, Олега Філімонова, Віктора Андрієнко.

Акторка Руслана Писанка поділилася враженнями про свою роботу у виставі: «Репетирувати спектакль, який тобі не цікавий, все одно, що спати з чоловіком, який тебе не приваблює. Цей «чоловік» мене приваблює. П’єса зачепила мене, я побачила багато цікавого і навіть незрозумілого в образі героїні, тому й погодилася. Зараз збираю цей образ: спостерігаю, щось позичаю у знайомих, а щось дістаю зі свого нутра.
Що буде, якщо в купе не вистачить місця для характерів наших персонажів? Попрошу Олега вийти. І тоді буде достатньо місця для мене однією. Ну ось, у мене вже говорить моя героїня. (Сміється.) Саме про це і буде наш спектакль – як два характери уживаються в замкнутому просторі».

«Мій герой – закомплексований п’ятдесятирічний чоловік, за якого все вирішує мама. З одного боку, може, і добре, що людина не знає проблем, з іншого боку, для нормального чоловіка таке життя аномальна. В кінці історії мій герой виростає, робить рішучі дії, здійснює вчинки гідні справжнього чоловіка – і все це вимагає складної акторської гри. Допомагає робота з Русланою Писанкою. Вона дуже професійна актриса і не боїться виглядати смішною. Це відразу «чіпляє» глядача. Спочатку між її Наталкою і моїм Мішею сильний контраст, але в шляху з ним відбуваються великі зміни. У нього все в перший раз: перший раз без мами, перший раз спілкування з жінкою, навіть самогонку п’є перший раз», – каже про свою роботу у виставі Олег Філімонов.

Давно не були в Одесі? Одеса таки їде до нас! Потяг «Одеса-мама». Наступна зупинка – Ужгород!

28 березня в обласному драмтеатрі. Початок вистави о 19-й годині.

zakarpatpost.net